top of page

ASFALTOINTITYÖT

Asfaltointipalvelut yrityksille ja taloyhtiöille
Asfaltointi ja siihen kuuluvat maanrakennustyöt alusta loppuun, oman ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. 
Asfalttikulma toteuttaa kaikki asfaltointityöt taloyhtiöille, yrityksille, rakennusliikkeille ja julkishallinnolle Helsingissä ja muualla Etelä-Suomessa.

Laadulla toteutettu, kestävä asfalttipäällyste nostaa kiinteistön arvoa ja ilmettä:

  • kestää kovaakin rasitusta

  • helppo puhdistaa

  • vähentää sisään kulkeutuvan hiekan ja muun lian määrää 

  • tasainen asfalttipinta helpottaa lumitöiden tekemistä

asfalttikulma_asfaltointi_taloyhtio_piha.jpg

Olemme toimineet pääkaupunkiseudun välillä ahtaillakin kaduilla vuosikymmeniä ja tunnemme sen erityispiirteet. Yhtä lailla asfalttiviidakon ulkopuolella toimiminen on meille tuttua, sillä palvelemme asiakkaitamme Hangosta Kotkaan. Uuden asfaltin lisäksi teemme myös korjausrakentamista.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kaikissa asfaltointi- ja maanrakennustöissä.

Kun tarvitaan laatua, ota meihin yhteyttä.

Viihtyisä piha-alue on käyntikortti
Edustava julkisivu ansaitsee arvoisensa piha-alueen. Hyvin hoidettu piha on taloyhtiön käyntikortti, ja monen yrityksen kohdalla potentiaalisen asiakkaan mielikuva alkaa rakentua jo ulkoa päin. Mitä haluatte viestittää asuntoa tai kauppaa harkitsevalle? 

Asfalttikulma tarjoaa kokonaisratkaisut yrityksen ja taloyhtiön piharakentamiseen. Siisti asfalttipäällyste, ryhdikäs parkkipaikka asianmukaisine lataus- ja lämmitystolppineen sekä kutsuva viheralue onnistuvat meiltä vuosikymmenten kokemuksella. Kaikki tehdään joustavasti, toiveitanne kuunnellen. 

Kunnon palvelua erilaisiin kohteisiin – tyytyväisyystakuulla. 

Asfalttikulma_asfalttiauto_taloyhtio_asfaltointi.jpg

Laskutus ja hinnoittelu

Hinnoittelumallejamme ovat muun muassa

  • kokonaisurakka

  • kuutio- tai neliöperusteinen laskutus

  • tuntiveloitus

 

Hinnoittelu valitaan aina kohteen ja tarpeen mukaan, jotta teille saadaan laadittua mahdollisimman edullinen kokonaisuus.

Parkkipaikan asfaltointi

Parkkipaikoilla vaaditaan erityistä tarkkuutta kantavuuden ja kaatojen suunnittelussa, ja näihin kohteisiin asfaltti onkin oikea valinta. Asfalttipäällyste pitää alueen siistinä ja tasaisena ja esimerkiksi sadevedet saadaan johdatettua pois autojen alta.

Parkkipaikan asfaltointi suunnitellaan kohteen mukaan; raskasta kalustoa kannatteleva parkkipaikka vaatii useamman kerroksen kuin esimerkiksi asunto-osakeyhtiön parkkipaikka. Hoidamme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös parkkipaikallesi tarvittavat maalaukset, sähköt ja valotolpat.

 

Kulkuväylien asfaltointi


Asfaltilla päällystetyt kulkuväylät vähentävät kuran ja lian kulkeutumista sisätiloihin ja auttavat eteisten ja aulojen puhtaanapidossa. Asumisviihtyvyyttä lisää myös asfaltin tasainen pinta, joka helpottaa talvikunnossapitoa.

Asfalttikulma toteuttaa niin kapeiden kuin leveidenkin kulkuväylien asfaltoinnit ja esimerkiksi reunakorotusten asennukset nopeasti. Näyttävän kulkuväylän saat esimerkiksi lisäämällä asfalttiin väriä!

bottom of page