Pihat

Asfalttikulma toteuttaa pihasi päällystämisen ammattitaidolla ja nopeasti pihasi koosta tai muodosta riippumatta. Hiekkaan verrattuna asfaltti parantaa pihasi ilmanlaatua ja auttaa vähentämään kuran muodostumista. Toteutamme pienen alueen tai vaikka koko piha-alueen asfaltoinnin ja siihen liittyvät muut työt kuten reunakorotusten asennukset. Normaalin n. 300m2 pihan asfaltointi kestää tavallisesti yhdestä kahteen työpäivää pohjustus mukaan lukien.

Tiet

Tien asfaltointi on tärkeä osa tieturvallisuutta ja ympäristön viihtyvyyttä; oikein tehtynä tien asfaltointi kestää kohteelle ominaisen kulutuksen, on tasainen ja turvallinen ajaa ja vähentää esimerkiksi taajamien melun määrää.

Asfalttikulma hoitaa tiepinnan tasauksen ja asfaltoinnin. Laadukkaasti tehty pohjatyö ja asfaltti yhdessä muodostaa laadukkaan kokonaisuuden.

Meiltä voit tilata kokonaisratkaisut erilaisiin kohteisiin.

Kulkuväylät

Asfaltilla päällystetyt kulkuväylät vähentävät kuran ja lian kulkeutumista sisätiloihin ja auttavat eteisten ja aulojen puhtaanapidossa. Asumisviihtyvyyttä lisää myös asfaltin tasainen pinta, joka helpottaa talvikunnossapitoa. Asfalttikulma toteuttaa niin kapeiden kuin leveidenkin kulkuväylien asvaltoinnit ja esimerkiksi reunakorotusten asennukset nopeasti. Näyttävän kulkuväylän saat esimerkiksi lisäämällä asfalttiin väriä!

Parkkipaikat

Parkkipaikoilla vaaditaan erityistä tarkkuutta kantavuuden ja kaatojen suunnittelussa ja näihin kohteisiin asfaltti onkin oikea valinta. Parkkipaikan asfaltointi pitää alueen siistinä ja tasaisena ja esimerkiksi sadevedet saadaan johdatettua pois autojen alta. Parkkipaikan päällyste suunnitellaan kohteen mukaan; raskasta kalustoa kannatteleva parkkipaikka vaatii useamman kerroksen kuin esimerkiksi asunto-osakeyhtiön parkkipaikka. Hoidamme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös parkkipaikallesi tarvittavat maalaukset, sähköt ja valotolpat.