top of page

KOHDE: JUURITIE / ESPOO

Asfalttikulma_Juuritie_Jonna.jpg

Aloimme etsimään tekijää pihatyöprojektiin Googlen kautta ja soitinkin jo muutamaan yritykseen. Sitten löysimme Asfalttikulman kotisivut ja päätimme ottaa yhteyttä myös heihin. Puheluun vastasi Asfalttikulman päässä toimitusjohtaja, Matti Häkkilä, jonka kanssa juteltuani totesin, että puhelun aikana syntyi oikeastaan jo heti luottamus heihin ja sen jälkeen valinta projektin toteuttajasta oli aika selkeä kertoo Jonna.

Projektin aloitus sujui odotusten mukaisesti ja Matti kävi itse täällä tekemässä kartoitusta tulevasta työstä, jolloin huomasimme, että pihatien asfaltoinnin lisäksi taloyhtiössämme oli muitakin puutteita. Kartoituksen aikana selvisi, että salaojaremontti oli tarpeellista tehdä ja onneksi Asfalttikulma pystyi toteuttamaan sen samalla. Loppujen lopuksi projekti sisälsi salaoja-, viemäröinti-, sadevesi ja asfalttityöt sekä maisemointia. Arvostan asiakkaana sitä, että saimme tilattua kaikki nämä työt samasta paikasta kustannustehokkaasti.

Projektin aikana vastaan tuli kaikenlaisia haasteita ja yllätyksiä, joista Asfalttikulman työntekijät selviytyivät hyvin. He myös pyrkivät ratkomaan asiat niin, että asiakkaalle ei koitunut kohtuuttomia lisäkuluja. Meillä oli koko ajan sellainen tunne, että tässä ajatellaan aidosti asiakkaan parasta. Asfalttikulman työntekijät säästivät meiltä rahaa esimerkiksi lajittelemalla jätettä, jota löytyi maaperästä piharemontin aikana.

Aikataulut ja sovitut kustannukset pitivät hyvin paikkansa ja kun projektin aikana tuli vastaan yllätyksiä, niin niihinkin liittyvät aikataulut ja lisäkustannukset saatiin sovittua nopeasti ja vaivattomasti. Pidin erityisesti siitä, että ylipäätään kaikki kommunikointi Asfalttikulman kanssa oli avointa ja rehellistä ja keskusteluissa oli aina maalaisjärjen lisäksi sopivasti myös huumoria. Mukavaa oli myös se, että pitkän projektin aikana työmaalla työskenteli useita eri Asfalttikulman työntekijöitä - toimitusjohtajasta kuorma-autokuskiin. Kaikilla heillä oli hyvä asenne työn tekemiseen, ja kaikki olivat valmiita tekemään hieman ekstraakin, jotta saavutimme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Minä ja taloyhtiömme muut asukkaat olemme erittäin tyytyväisiä Asfalttikulman toteutukseen ja suosittelemme heitä mielellämme muillekin!

- Jonna H. / Juuritie, Espoo

100%

TYYTYVÄISYYS

-TAKUU!

bottom of page