top of page

VIHERRAKENTAMINEN

Kaunis ja toimiva piha – viherrakentamisen palvelut

Asfaltoinnin ja maanrakennustöiden ammattilaiselta kokonaisvaltaiset viherrakennuspalvelut kaikkialle Etelä-Suomeen.


Viihtyisä piha-alue on oleellinen osa asumismukavuutta: Saisiko olla harmonista soljuvuutta, seikkailuun kutsuva keidas lasten ehdoilla tai vaikkapa mahdollisimman helppohoitoinen piha? Me Asfalttikulmassa toteutamme viherrakentamista kattavasti koko Etelä-Suomen alueella. 

Palvelemme niin kotitalouksia kuin yrityksiä ja taloyhtiöitäkin. 

Asfalttikulma_viherrakentaminen.jpg

Teemme viherrakennusuunnitelmat yleensä kokonaisratkaisuina, jolloin esimerkiksi asfaltti, kivetys, valaistus ja kasvillisuus valitaan toiveidenne ja kohteen tavoitteiden mukaan yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. 

Piharakentamisen yhteydessä on kannattavaa tarkistaa ja tarvittaessa uusia esimerkiksi salaojitus. Kun haluat pihan kerralla kuntoon, ota meihin yhteyttä! 

Asfalttikulma_piharakentaminen.jpg

Kokonaisratkaisut taloyhtiön piharakentamiseen

Taloyhtiön piha on yleensä parhaimmillaan silloin, kun se tarjoaa tilaa yhteiseen ajanviettoon ja toimintaan, mutta myös rauhallisia ja yksityisempiä "piilopaikkoja", joissa nauttia päivän tunnelmasta tai uppoutua ajatuksiinsa. 

Asfalttikulma tarjoaa vaivattomat kokonaisratkaisut taloyhtiön piharakentamiseen. Viherrakentamisen lisäksi taidamme koko paketin asfaltoinnista auton lämmitys- tai lataustolppien kautta pihan aitaukseen. Millainen piha palvelisi talonne asukkaita parhaiten? Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen kokonaisuus, jonka me sitten toteutamme yli 30 vuoden ammattitaidolla. 

Nurmikon perustaminen
Vaikka loppukesästä syksyyn onkin maan kosteuden kannalta optimaalista aikaa, nurmikon voi perustaa käytännössä heti kun maa on keväällä sulanut.

Me toteutamme vihertävän nurmikon vaivattomasti isollekin alueelle: teemme tarvittavat maanrakennus- ja pohjatyöt sekä kylvämme maan tai asennamme siirtonurmen. 


Betoni- ja valutyöt
Asfalttikulma toteuttaa monipuolisesti myös betoni- ja valutyöt. Meiltä saat kaikkea, mitä betonista voikaan pihalle toivoa, kuten vuorenvarmat tukimuurit (myös louhoksesta), rakennusten pohjatyöt, terassit ja uima-altaat. 

bottom of page